Diadora Falkensteiner Family hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Petrčane
Ubytování Diadora Falkensteiner Family hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 17 063 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníFalkensteiner Family Hotel Diadorara je moderní rodinný hotel umístěný v udržovaném zeleném parku přímo na pobřeží, uprostřed letoviska Punta Skala v Petrčane.
Pokoje: 230 rodinných pokojů a apartmá, 7 výtahů, 5 pater, parkovací místa v podzemní garáži.
V hotelu jsou typu Superior Family, Deluxe Family, Family Suite, Superior Family Suite. Pokoje mají SAT/TV, trezor, minibar, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci/topení, telefon, WI-FI a lodžii do parku nebo na mořskou stranu. Pokoje Senior Suite mají ložnici oddělenou od denní místnosti posuvnými dveřmi a možnost tří dětí.
Vybavení pokojů: Velikost nově zrekonstruovaných pokojů a apartmánů mezi 33 a 60 m2. Pokoje jsou vybaveny manželskou postelí velikosti King, obývací částí s psacím stolem, koupelnou se sprchou, WC, fénem, ​​lodžií, individuálně nastavitelnou klimatizací/topením, plochou obrazovkou se satelitním příjmem, elektronickým trezorem, minibarem (plněno na vyžádání, za příplatek), telefon s pVybaveníbar u bazénu, bazén dětský venkovní sladká voda, bazén venkovní sladká voda, bazén vnitřní sladká voda, dětská herna, dětské hřiště, dětský klub, dětský koutek, internetový kout, recepce, restaurace, restaurace á la carte, terasa, tobogán, výtah, wellness centrumSportvodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.